Top menu: WVZ | WFZV | Jos | ...

WVZ.be

WielerVrienden Zennevallei
Recreatieve veldritten in en rondom de Zennevallei

www.wvz.be »

Nieuws

01/10/2012 | inschrijvingen 2012-2013

 

Voor het seizoen 2012-2013 bieden we 2 mogelijkheden om in te schrijven:

1) via lidkaart

Met deze lidkaart kan je alle crossen van dit seizoen meerijden. Je plaats wordt steeds vrijgehouden. De dag van de cross dien je nog enkel het wedstrijdblad te ondertekenen en hoef je niets meer te betalen.

Hoe te verkrijgen tem. 9/10/11?
Overschrijven van 55€ op rekeningnummer: 651-1410299-22 met vermelding ‘Lidkaart seizoen 2011 - 2012 + naam van de renner\\\\\\\'. Bij de eerst aanwezige cross zal je lidkaart klaar liggen aan de inschrijvingstafel.

Hoe te verkrijgen na. 9/10/11?
Aan de inschrijvingstafel kan je eveneens een lidkaart kopen mits cash betaling van 55€. Bij de volgende cross zal je lidkaart klaar liggen aan de inschrijvingstafel.

 

2) via daginschrijving

Met een daginschrijving kan je één cross meerijden.

Hoe te verkrijgen?
Enkel te verkrijgen de dag van de cross aan de inschrijvingstafel mits betaling van 6€

 

Belangrijke opmerking:
Het aantal deelnemers houden we op 70 per cross. Voorrang wordt te allen tijde gegeven aan renners die een lidkaart hebben. Afhankelijk van het aantal lidkaarten dat in omloop is, zal het aantal beschikbare plaatsen voor dagkaarten dus afnemen.

De waarborg voor het rugnummer blijft zoals voorheen 6€. Deze waarborg wordt terugbetaald bij inleveren van het rugnummer in goede staat.

 

Naast uw enthousiasme om aan het cross-seizoen te beginnen, vragen wij ook nog enkele enthousiaste, helpende handen om het parcours mee te helpen opzetten, inschrijvingsstand mee te bemannen/bevrouwen, doortochten te noteren, ... 
Heb je tijd om hier en daar een handje toe te steken, geef gerust een seintje! Enkel op deze manier kunnen de WVZ-crossen verder gezet worden.

Tot binnenkort!


 

01/10/2012 12:21 | Gepost door: Peter