Top menu: WVZ | WFZV | Jos | ...

WVZ.be

WielerVrienden Zennevallei
Recreatieve veldritten in en rondom de Zennevallei

www.wvz.be »

Nieuws

02/11/2010 | Verslag cross Wemmel online

Jim Thijs boekt eerste overwinning zegeviert op nieuw parcours in Wemmel

 

Wemmel : - Zondag 31 oktober 2010 organiseerde Bart Willockx van VZW Cyclafric in samenwerking met de 7SFB-studenten van Campus Wemmel de derde manche in het regelmatigheidscriterium van de WielerVrienden Zennevallei (www.wvz.be).

Deze manche ging door op het parcours op de terreinen van Campus Wemmel, welke gelegen is te midden van een 10 hectare grote groene long, op een boogscheut van Brussel.

Het parcours bestond uit enkele technische stroken, enkele verharde stroken en enkele zware grasstroken. Kortom, een perfecte cocktail voor een geslaagde cross.

Ruim 89 deelnemers stonden aan de start, van wat een afvallingsveldrit zou worden. Van de 89 deelnemers zouden er slechts 78 finishen.

De beste start was voor Hendrik Van Den Driessche, die er in de eerste ronden een moordend tempo op nahield. De eerste achtervolgers volgden na de eerste doortocht reeds op enkele tientallen meters. Doch, bij doortocht drie was het niet langer Hendrik Van Den Driessche die aan de leiding reed, maar Jim Thijs.

Jim Thijs zou gedurende het tweede deel van de veldrit deze koppositie niet meer afstaan. Achter hem reed Hendrik Van Den Driessche mooi naar de tweede plaats. Derde werd Michael Naessens, voor David Segers en Franky Vanhonsebrouck.

In de categorie A was de overwinning voor Jim Thijs, voor Hendrik Van Den Driessche en David Segers.

In de categorie B was de zege voor Michael Naessens, voor Franky Vanhonsebrouck en Philippe Swalus.

In de categorie C tenslotte was de zege voor Rudy Berwart, voor Geert De Boitselier en Luc Van Campenhout.

Bij de dames ging de zege naar Dagmar De Jonghe, voor Renate Gysel en Cynthia Meert.

 

  

De volledige uitslag vindt binnenkort u op onze website (www.wvz.be). (gesponsord door www.vaneycksports.comwww.studiographics.be - BK)

 

02/11/2010 12:56 | Gepost door: Peter