Top menu: WVZ | WFZV | Jos | ...

WVZ.be

WielerVrienden Zennevallei
Recreatieve veldritten in en rondom de Zennevallei

www.wvz.be »

Nieuws

18/10/2010 | Verslag cross De Wieg online

Massale opkomst bij eerste veldrit van het nieuwe WVZ cyclocross seizoen

 

Vlezenbeek : - Na enkele maanden van inactiviteit werd er weer aan veldrijden op hoog niveau gedaan in de Zennevallei. De WielerVrienden Zennevallei (www.wvz.be) organiseerden voorbije zondag hun eerste veldrit van het nieuwe veldritseizoen.

 

Er was even twijfel of de veldrit wel kon doorgaan, maar gelukkig kwam alles op zen pootjes terecht en kon er vol overgave gecrost worden. Plaats van afspraak was traditiegetrouw het parcours van ‘De Wieg’ in Vlezenbeek. Ondanks de twijfel was er sprake van een massale opkomst, liefst 74 deelnemers waren present. Een nooit gezien aantal bij een eerste veldrit! Een teken dat de ‘crosskes’ echt leven in de Zennevallei en geapprecieerd worden door de deelnemers.

 

In de categorie A was de overwinning voor Jef Smismans, voor Steven Wargee en Hendrik Van Den Driessche. In de categorie B was de zege voor Bart Van Landeghem, voor Stefan Debremaeker en Werner Zimmermann. In de categorie C tenslotte was de zege voor Rudy Berwart, voor Geert De Boitselier en Marc Van Dam.

 

Het algemeen klassement ziet er na de eerste veldrit dus als volgt uit. In de categorie A staat Jef Smismans aan de leiding, voor Steven Wargee en Hendrik Van Den Driessche.

 

In de categorie B is de eerste plaats voor Bart Van Landeghem, voor Stefan Debremaeker en Werner Zimmermann.

 

In de categorie C tenslotte staat Rudy Berwart aan de leiding, voor Geert De Boitselier en Marc Van Dam.

 

 

De volledige uitslag vindt binnenkort u op onze website (www.wvz.be). (gesponsord door www.vaneycksports.comwww.studiographics.be)

 

Volgende week afspraak aan de site van Laborelec in Linkebeek.

( maandag 18 oktober 2010. Tekst © Peter De Bodt. )

18/10/2010 08:30 | Gepost door: Peter